joi, 28 martie 2013

Recipientul ceainic si prietenii :)

Bun regasit!
In atelierul Gandul de lemn se lucreaza! Nu prea tin pasul cu fotografiile dar...incerc :)
Am lucrat cateva recipiente  mai mari decat primele "generatii", ca sa iti fie mai plin de condimente recipientul......:). Aceste recipiente pot fi folosite si ca mici cutii pentru un dar sau pentru a tine ceva  mic si drag. Sunt finisate natural, cu ceara de albine si sunt decorate cu simboluri solare de inspiratie taraneasca.

                                                     "Ceainc din lemn de mar"


                                                          "Un borcanel de lemn"

Recipient de condimente lucrat in lemn de par salbatic cu capacul lucrat in lemn de mar paduret, decorat prin tehnica inciziei (se apasa/taie cu datite si tot felul de unelte ascutite mesterite de mine, apoi sa presara oxid si se sterge cu ulei) si finisat cu ceara de albine. Dimensiuni: interior: adancime 5cm si diametrul 5 cm, iar exterior: inaltime 9 cm, iar diametrul aproximativ 10 cm
                                                             
                                                                " Din mar paduret"


  Din lemn de mar paduret este lucrat urmatorul recipient. Dimensiuni interior: adancime 4 cm, cu un diametru de 5 cm, iar exterior: inaltime 8 cm, cu un diametru aproximativ de 10 cm .



                                                                      "Mar paduret 2"


 Din aceeasi bucata de lemn de mar l-am lucrat si pe urmatorul. Dimensiuni: interior: adancime 5 cm, cu un diametru de 5 cm, iar exterior: inaltime 8 cm, cu un diametru aproximativ de 10 cm.



                                                                    O zi frumoasa va doresc!

Niciun comentariu: